always error 76.....

F4Browse, CATE, Tacedit, Terrainview & TheaterMaker etc utility related

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
buddha
Newbie
Posts: 2
Joined: 2012-11-18, 02:06:07 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: Modeling + Texturing

always error 76.....

Post by buddha » 2012-11-21, 02:34:33 PM

hi to all i ve downloaded the superbs models of ccc,but when i try to replace a model in lodeditor,when i try to see if is visible in munition screen i ve always error 76 bsp... can someone explaine me why? when i am in the lodeditor the viewer shows me the right model.....

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8559
Joined: 2000-07-31, 10:01:01 PM
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC

Re: always error 76.....

Post by Snake Man » 2012-11-21, 04:54:07 PM

This sounds like a theater Tool related issue, so I moved the topic to suitable area.
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest