How to change the number of seats in a flight by TacEdit ?

F4Browse, CATE, Tacedit, Terrainview & TheaterMaker etc utility related

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
laoyou64
Newbie
Posts: 1
Joined: 2011-06-16, 01:00:37 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: Texturing

How to change the number of seats in a flight by TacEdit ?

Post by laoyou64 » 2011-08-26, 03:06:02 AM

I want to reedit a 1-ship F-16 flight to 4-ship flitgh by editing the roster field. The number of the flight is shown as 4 F-16s on the "air tasking order" Field,but the fighter seats available have not yet been appeared under "Mission Schedule" box. Someone told me that roster is for changing ground and naval unit composition, in short for non player usable entities. Is this correct? if not, how to fix it?

User avatar
molnibalage
Colonel
Posts: 344
Joined: 2007-01-13, 07:59:02 AM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: Modeling
Location: Hungary

Re: How to change the number of seats in a flight by TacEdit

Post by molnibalage » 2011-08-26, 06:18:43 AM

In TE it is easier to create a new flight. I campaigns I have never tried to change the size of flight.
Image
Core 2 Duo E7300, Gigabyte EP43, 4 GB RAM (1066MHz), Shappire Radeon HD4850 1GB

Hustler
Banned user
Posts: 43
Joined: 2002-03-08, 11:01:01 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Dallas, Texas

Re: How to change the number of seats in a flight by TacEdit

Post by Hustler » 2011-09-04, 02:24:02 AM

Roster numbers define the number of vehicles contained in each slot. There are 16 slots (0-15) and it is possible to have up to 3 vehicles per slot. I know of no way to tell the ATO how many aircraft are in a flight.
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest