Slight Issue

Operation Desert Storm theater

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
Criztian
Newbie
Posts: 2
Joined: 2009-05-04, 06:13:01 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: Missions

Slight Issue

Post by Criztian » 2009-05-07, 12:11:06 AM

I have Falcon 4.0 AF, and just installed ODS on the campaign map though and in the "news feed" all the countries names are from Vietnam. South Vietnam being coalition and North Vietnam being Iraq.

So for example it will be something like "North Vietnam... fired... on South Vietnam F16"

Is this a common bug, or did I do something wrong on my end. I also installed the Afghanistan Theater, and that one works fine...

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: 2006-05-24, 10:01:01 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Re: Slight Issue

Post by Sherlock » 2009-05-07, 04:06:21 AM

Criztian wrote:I have Falcon 4.0 AF, and just installed ODS on the campaign map though and in the "news feed" all the countries names are from Vietnam. South Vietnam being coalition and North Vietnam being Iraq.

So for example it will be something like "North Vietnam... fired... on South Vietnam F16"

Is this a common bug, or did I do something wrong on my end. I also installed the Afghanistan Theater, and that one works fine...

That is a known bug for the 0.7 ODS theater....The theater.wch file for Vietnam accidently got mixed up with the ODS theater.wch file.

Check the bug list thread next time first. viewtopic.php?f=14&t=21382
Sherlock
Victurous te Saluto

Criztian
Newbie
Posts: 2
Joined: 2009-05-04, 06:13:01 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: Missions

Re: Slight Issue

Post by Criztian » 2009-05-07, 05:20:36 AM

ahh sorry didn't see the thread (silly me)

I noticed the bug was mentioned only briefly... is there any fix?

User avatar
Sherlock
Lt. General
Posts: 1167
Joined: 2006-05-24, 10:01:01 PM
Gaming Interests: Falcon 4.0
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: Arizona, USA

Re: Slight Issue

Post by Sherlock » 2009-05-07, 03:42:18 PM

Criztian wrote:ahh sorry didn't see the thread (silly me)

I noticed the bug was mentioned only briefly... is there any fix?
It should be fixed in version 0.8 when it is made available.

Otherwise, find an older version of ODS and take the theater .wch file from it (I am assuming it is correct). For example, I think the .wch file was correct in the 0.512 version that was built for SP3. Don't remember if the 0.6 version had the correct .wch file or not.
Sherlock
Victurous te Saluto

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests