Making a UH-1D Air Cav mission

VTE - The most detailed and comprehensive Vietnam modification for OFP

Moderators: Snake Man, Lone Wolf

Post Reply
bigstone
1st Lt
Posts: 101
Joined: 2005-07-24, 10:01:01 PM
Location: San Diego

Making a UH-1D Air Cav mission

Post by bigstone » 2007-09-06, 04:20:50 AM

Hello,

I am trying to make a mission that has 6 UH-1D's and six Air Cav Squads. Now how do I make the AI squads go into the helicopters before take off? Also how do I make the aircraft let the soldiers come on board? Thank you

PS: Snake Man thank you for helping how to make a mission using CoC_Arty. I just love it when my US Army platoon leader calls for a artillery strike on a company size formation of NVA!!! :D

Snake Man
Commander-In-Chief
Posts: 8561
Joined: 2000-07-31, 10:01:01 PM
Gaming Interests: ArmA, ArmA 2, Falcon 4.0 and OFP.
Editing Interests: All, I (try) to edit everything.
Location: PMC

Post by Snake Man » 2007-09-06, 07:05:56 AM

In the group leaders init line you write

Code: Select all

{_x moveincargo HELONAME} foreach units group this;
And then you need to setup the HELONAME for the helicopters name field (I think its name, cant freaking remember).

You dont need to let the helo come them aboard, they instantly move to cargo positions with that command.
PMC since 1984

Editing knowledge, visit PMC Editing Wiki
Addon manuals, visit PMC addons/mods online manuals
View our videos in PMC Youtube channel.

PMC Tactical forum Advanced Search is power.

bigstone
1st Lt
Posts: 101
Joined: 2005-07-24, 10:01:01 PM
Location: San Diego

Post by bigstone » 2007-09-06, 02:22:33 PM

Thank you :D

bigstone
1st Lt
Posts: 101
Joined: 2005-07-24, 10:01:01 PM
Location: San Diego

Post by bigstone » 2007-09-06, 03:00:16 PM

Snake Man I tried the above and I get an error that displays unknown operator??? I gave the heloname<---red1 for example and I still get error???

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest